Hae esiintyjäksi Puistokonsertteihin!

Oletko harrastajamuusikko, kuorolainen tai tanssija, joka haluaa esiintyä kesällä Tampereen Puistokonserteissa? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan tähän suosittuun tapahtumasarjaan, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta musiikkia ja kulttuuria kaupunkilaisille ja vierailijoille. Esiintyjähaku on käynnissä helmikuun loppuun saakka.
Kesäiseen puistoon on kokoontunut ihmisiä kuuntelemaan konserttia. Esiintyjä soittaa kosketinsoitinta telttakatoksen alla.
Puistokonsertteja järjestetään muun muassa Lielahden kartanopuistossa Hiedanrannassa. AnnaKristiina esiintyi Puistokonsertissa kesäkuussa 2023.

Puistokonsertit ovat maksuttomia ulkoilmakonsertteja, jotka järjestetään eri puolilla kaunista ja vehreää Tamperetta. Konsertteja järjestetään muun muassa Laikunlavalla, Lielahden kartanopuistossa Hiedanrannassa ja Haiharan taidekeskuksella. Tänä vuonna konsertit palavaat jälleen Hervantaan, jossa konsertteja järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa kesäkuussa.

Esiintyjät valitaan avoimen haun kautta. Esiintyjähaku on avoinna 29.2.2024 saakka. Hakuun voivat osallistua tamperelaiset harrastajabändit ja -orkesterit, kuorot ja tanssiryhmät. Esiintyjävalinnoissa painotetaan ensikertalaisuutta ja sitä, että mahdollisimman moni eri musiikkigenre tulisi edustetuksi.

Puistokonsertit tuottaa Tampereen kaupunkikulttuuriyksikkö, joka hoitaa muun muassa konserttien markkinoinnin, Teosto-maksut ja lupa-asiat. Osaan esiintymispaikoista tarjotaan myös äänentoisto ja miksaaja.

Lisätietoja

Aliisa Piirla
Puistokonserttien tuottaja Koordinaattori
Puhelin:
050 523 2134
Teksti: Aliisa Piirla
Kuvat: Aliisa Piirla
Jaa sosiaalisessa mediassa