Lasten Pirkkaset –lastenkulttuurikuukausi valloittaa Pirkanmaan helmikuussa

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, jonka aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata. Kuukautta vietetään 1.–29.2. teemalla "Kivaa kirjaimilla” ja kiertävänä esiintyjänä on Improvisaatioteatteri Snorkkeli. Ohjelma on suunnattu 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen.
three actors posing.
Improvisaatioteatteri Snorkkeli on Pirkkasten vuoden 2024 kiertävä esiintyjä.

Vuoden 2024 teema ”Lasten Pirkkaset – kivaa kirjaimilla” kannustaa sekä lapsia että aikuisia leikkimään sanoilla keksimään tarinoita ja eläytymään satujen maailmaan. Nyt on hyvä aika käyttää mielikuvitusta ja hypätä mukaan lukuiloon! Inspiraatio vuoden teemaan saatiin Kirsi Kunnas 100 -juhlavuodesta, jonka ohjelmistossa Pirkkaset on myös mukana.  

Pirkkasten kiertävän esiintyjän Improvisaatioteatteri Snorkkelin esitys TosiSatu leikkii iloisesti sanoilla ja kirjaimilla. Tosisatu-esityksen voi kokea 23:ssa esityksessä 13:ssa eri kunnassa Pirkanmaalla. Snorkkeli viettää tänä vuonna myös 25-vuotisjuhlaa.

Kuukauden ohjelmassa on luvassa kymmeniä kiinnostavia ja innostavia kulttuuritapahtumia, joita ovat tuottaneet yksityiset toimijat, opistot, kulttuurikeskukset ja kunnat Pirkanmaalla.
Huomiothan, että muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Seuraa tapahtumaviestintää.  

Lasten Pirkkasia suunnittelee ja kehittää Pirkkaset-työryhmä, joka koostuu kuntien kulttuurivastaavista, ja jota koordinoi Tampereen kaupunki. 

Lisätietoja

Niina Niiniluoto
Puhelin:
050 364 6134
Teksti: Niina Niiniluoto
Jaa sosiaalisessa mediassa