Muutoksia liikuntapalvelujen vuoden 2024 hinnastossa ja toimintatapamuutokset

Liikuntapalvelut pyytää asiakkaitaan huomioimaan muutokset vuoden 2024 hinnastossa.

Asiakas on itse velvollinen huolehtimaan yhteystietojensa, kuten laskutusosoite, mahdolliset laskutuksen lisätiedot (esimerkiksi asiakkaan viite), sähköposti, puhelinnumero, yhteyshenkilö, oikeellisuudesta.

Muistutamme myös, että huomautukset laskusta on tehtävä ennen eräpäivää osoitteeseen [email protected]. Alle 20 euron laskusta perimme pienlaskutuslisän 10 euroa per lasku ja uusintalaskutuksesta 25 euroa per lasku. Siivottomaan kuntoon jätetystä tilasta veloitetaan 200 euroa ja ilkivallan teosta laskutetaan 500 euroa.

Jos asiakkaalla on maksamattomia laskuja vähintään kahden kuukauden ajalta, annetaan yksi kuukausi maksuaikaa. Mikäli maksuja on edelleen maksamatta, vuorot perutaan, kunnes maksut on kokonaisuudessaan maksettu tai asiakkaan tekemä maksusuunnitelma on hyväksytty.

Maksusuoritusten jälkeen perutut vuorot tulee hakea uudelleen. Perutut vuorot 
voidaan myöntää muille hakijoille.

Vuoden 2024 hinnasto on hyväksytty kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa 29.11.2023 61§.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa