Taidekollektiivi Hurmaavien näyttely galleria Vivissä joulukuussa

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä aukeaa 4.12. Taidekollektiivi Hurmaavien näyttely Ei puhuta tästä. Näyttely on avoinna 4.12.–21.12.2023 ja 8.1.–11.1.2024.

Taidekollektiivi Hurmaavat koostuu viidestä tyyliltään erilaisesta taiteilijasta. Hurmaavat pohtivat näyttelyissään tuttuja universaaleja teemoja aihe kerrallaan, taiteen keinoin. Ei puhuta tästä -näyttely pureutuu ystävyyden haasteisiin ja vaikeuksiin.

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa