Menestyitkö urheilussa vuonna 2023?

Tampereen kaupunki palkitsee menestyneitä urheilijoitaan ja edellisten vuosien tapaan haluamme muistaa urheilijoita kutsumalla heidät Hämeen Urheilugaalaan, joka järjestetään 2.2.2024.

Urheilullista vuotta 2023 muistellaan yhdessä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, paikallisten seuratoimijoiden ja Tampereen kaupungin yhdessä järjestämässä Hämeen Urheilugaalassa, jota vietetään juhlallisissa tunnelmissa Tampere-talon Sorsapuistosalissa perjantaina 2.2.2024 klo 19 alkaen. Palkittaviksi urheilijoiksi katsotaan yleisen sarjan Suomen mestarit ja muut arvokisamitalistit (Pohjoismaiden mestari, Euroopan mestari tai maailmanmestari). Kutsu ei koske urheilijoita, jotka on jo palkittu Tampereen kaupungin muilla palkitsemistavoilla.

Palkittavaksi voi ilmoittautua 27.12.2023 mennessä sähköisesti lomakkeella, joka löytyy verkkosivuilta. Lopullinen palkittavien urheilijoiden valinta tehdään alkuvuodesta ja kutsu juhlatilaisuuteen toimitetaan palkittaville urheilijoille henkilökohtaisesti vuoden 2024 alussa.

 

Lisätietoja

Jukka Etu-Seppälä
Liikunta- ja nuorisojohtaja
Puhelin:
050 342 2812
Teksti: Satu Lähteenmäki
Jaa sosiaalisessa mediassa