Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset valtaavat Tampere-talon Sorsapuistosalin

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisissa juhlistetaan jälleen itsenäistä Suomea! Tapahtumassa päästään tanssimisen lisäksi nauttimaan musiikista, esityksistä ja työpajoista. Tanssiaisten teemana on lasten valitsema ”Pidetään toisista huolta”, joka korostaa lapsen oikeutta mielen hyvinvointiin. Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset valtaavat Tampere-talon Sorsapuistosalin keskiviikkona 6.12. klo 14−17.

Tapahtuman avaa pormestari Kalervo Kummola yhdessä Tampereen Lasten Parlamentin lasten kanssa. Tanssimusiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan AUK band ja tanssin taikaan päästään tutustumaan myös Razzmatazz-tanssikoulun lapsiryhmien esityksissä. Tapahtumassa esiintymässä myös Majaoja-säätiön Laulun aarre -laulukilpailun voittajat Valtteri ja Vuokko Kuikka sekä Reima Niemelä. Juhlan juontaa Veera Degerholm yhdessä Lasten Parlamentin lasten kanssa.

Toimintapisteillä luvassa Tampereen Lasten Parlamentin tunteisiin ja välittämiseen liittyviä tehtäviä sekä onnenpyörä, Sanataideyhdistys Yöstäjän minikorttipaja ja yhteisötaideteos, sekä Suomen varjoteatteriyhdistyksen Metsänväen tanssit -varjoteatteripaja.

Tanssiaisten kahviosta vastaa Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut. Kahviosta vieraat voivat ostaa pientä suolaista sekä makeaa purtavaa kahvin, teen ja mehun kera.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset on suunnattu noin 4−12-vuotiaille lapsille perheineen, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan. Tule sellaisena kuin olet, tai pukeudu parhaimpaan juhlapukuusi!

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja

Merja Kostamovaara
Kulttuuriohjaaja
Puhelin:
044 431 4740
Teksti: Merja Kostamovaara
Kuvat: Kiti Saarinen
Jaa sosiaalisessa mediassa