Bussilinjoja torstaina 23.11.2023 koskeva lakko voi vaikuttaa myös koulumatkaan

Tampereen Ratikkaa ja Tampereen kaupunkiliikenteen (TKL) bussilinjoja koskeva poliittinen lakko torstaina 23.11.2023 laajenee koskemaan myös yksityisiä liikennöitsijöitä. Se tarkoittaa, että ratikkaliikenteen lisäksi koko Nysse-alueen bussiliikenne on pysähtymässä torstaina. Lakko vaikuttaa myös koulumatkoihin, jos oppilas tai opiskelija kulkee matkan ratikalla tai bussilla.

Lakko vaikuttaa Pirkanmaalla Tampereen seudun joukkoliikenteeseen torstaina 23.11.2023 alkaen klo 02:00. Lakko päättyy perjantaina 24.11. klo 01:59. 

Ajankohtaista tietoa lakon vaikutuksista voi seurata Nyssen verkkosivuilla. Perutut bussi- ja ratikkavuorot voi tarkistaa Nyssen reittioppaasta, jonne ne pyritään viemään keskiviikkoon 22.11. klo 16 mennessä. 

Tämän jälkeen reittioppaaseen lisätään ajettavia vuoroja sitä mukaa, kun tilanne on tiedossa. Reittioppaan tietoja päivitetään jatkuvasti vielä lakkopäivänäkin. Matkustajan kannattaa tarkistaa oman lähtönsä tiedot juuri ennen lähtöä. 

Teksti: Johanna Toivanen
Kuvat: Susanna Lyly
Jaa sosiaalisessa mediassa