Sampolan kirjastoa remontoidaan marras-joulukuussa

Remontti sulkee Sampolan kirjaston tietotorin, Tekomon ja lehtisalin 24. marraskuuta alkaen. Suurin osa Sampolan kirjaston palveluista on kuitenkin käytössä myös remontin ajan.

Sampolan kirjastossa tehdään marras-joulukuussa muutostöitä. Sampolan aulassa sijaitseva tietotori ja makerspace-harrastustila Tekomo sekä kirjaston puolella sijaitseva lehtisali suljetaan remontin vuoksi perjantaista 24. marraskuuta alkaen. Remontin arvioidaan valmistuvan vuodenvaihteessa.

-  Kirjaston tiloja remontoidaan toiminnallisen muutoksen vuoksi: asiakaskoneet ja Tekomo sekä lehtisali vaihtavat keskenään paikkaa. Sampolan kirjasto on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti koko remontin ajan. Pyrimme järjestämään palvelut niin, että asiakkaille aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa, palvelupäällikkö Sylvia Stavén Tampereen kaupunginkirjastosta sanoo. 

Tietokoneita siirretään kirjaston puolelle

Asiakkaat voivat käyttää tietokoneita, tulostaa ja kopioida myös remontin aikana, sillä osa tietotorin koneista ja laitteista siirretään väliaikaisesti muualle Sampolan kirjaston tiloihin. Harrastustila Tekomon laitteet ovat pois käytöstä remontin ajan.

Lehtisalin ollessa remontissa myös lehtikokoelma on pois käytöstä Aamulehteä, Helsingin Sanomia ja e-lehtiä lukuun ottamatta.

Sampolan kirjaston muut palvelut ja tilat ovat käytössä, mutta remontista aiheutuu väistämättä ajoittaista meluhaittaa kirjastoon. Siksi etenkin hiljaista luku- ja työskentelytilaa kaipaavien kannattaa mahdollisuuksien mukaan hyödyntää esimerkiksi pääkirjasto Metson tai muiden kirjastojen työskentelytiloja remontin ajan. 

Lisätietoja

Sylvia-Kiddha Stavén
Tampereen kaupunginkirjasto
Puhelin:
040 670 5996
Puhelin:
040 670 5996
Teksti: Emma Salmi
Kuvat: Eva Kallioranta
Jaa sosiaalisessa mediassa