Syyslomalla uimaan ja ulkoilemaan

Syyslomaviikolla lomalaisille löytyy mukavaa puuhaa. Tampereen uintikeskuksessa on jälleen mahdollisuus seikkailla Wibit-toimintaradalla, ja perheliikunta kutsuu syksyiseen luontoon laavuretkelle.
Lapsia Wibit-toimintaradalla Tampereen uintikeskuksessa.
Suosittu Wibit-rata on käytössä Tampereen uintikeskuksessa syyslomaviikolla.

Tule testaamaan tasapainoasi sekä ketteryyttäsi, kiipeile, ylitä esteitä ja laske liukumäkeä Wibit -toimintaradalla uintikeskuksessa. Wibit kutsuu vesipetoja syyslomaviikolla maanantaista keskiviikkoon 16.10.–18.10. klo 11–15 ja perjantaina 20.10. klo 11–15. Vesitemppurata sisältyy uintikeskuksen pääsymaksuun. Rata on tarkoitettu uimataitoisille lapsille ja aikuisille.

Perheliikunnan Laavut tutuiksi -syyslomatapahtumassa nautitaan luonnossa liikkumisesta ja opetellaan retkeilijän taitoja. Laavuretki tehdään lauantaina 14.10. klo 13–16 Lempäälän Kirskaanniemen laavulle. Tampereen Taivaltajat ohjaavat lapsiperheille luontoon ja erätaitoihin liittyviä tehtävärasteja, esimerkiksi tulentekorastilla opetellaan nuotiontekoa, tutustutaan tuluksiin ja innokkaimmat voivat kokeilla kipinän sieppaamista. Sään salliessa mukana ovat myös Pirkanmaan Karva-Kaverit klo 13.30–14.30.

Tapahtumaa sponsoroi Wigren tarjoamalla makkaraa laavulla paistettavaksi, ja perheliikunta tarjoaa vaahtokarkkeja jälkiruoaksi. Matka laavulle on helppokulkuinen. Huomioithan, että tien varrella pysäköinti on kielletty, mutta Koipitaipaleentien varrella on useita parkkialueita.

Jaa sosiaalisessa mediassa