Bright Fridayssa torjutaan seiskaluokkalaisten yksinäisyyttä 

Nuorisopalvelut järjestää nyt toista kertaa yhdessä Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa pirkanmaalaisille seiskaluokkalaisille Bright Friday -tapahtuman, jotta kukaan nuori ei jäisi yksin ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin löytyisi.

Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella 11.11.2023 järjestettävän tapahtuman teemana on ”Et ole yksin. Yhdessä olemme enemmän.” 

– Yhteistyöllä saadaan aina enemmän aikaan kuin yksin puurtamalla. Siksi onkin hienoa tehdä tämän kaltaista tärkeää tapahtumaa yhdessä ison alueellisen toimijan kanssa. Seiskaluokkalaiset ovat juuri meidän kohderyhmäämme, ja tapahtuman teema on erittäin ajankohtainen ja tärkeä. Nuoret tarvitsevat toisiaan sekä turvallisia aikuisia, Tampereen kaupungin vs. nuorisopalvelujohtaja Tiina-Liisa Vehkalahti kertoo.

Tapahtuman aikana nuoret saavat esittää chatissa mieltä askarruttavia kysymyksiä, joihin nuoriso-ohjaajat ovat vastaamassa. Kysymyksiä käsitellään myös Roni Bäckin ja tamperelaisen nuoriso-ohjaajan Mari Katri-Lempisen lavakeskusteluissa. Illan kruunaavat tamperelaisen Kuparin sekä valloittavan Etan keikat.

– Yksinäisyys haavoittaa ja hajottaa, ei anna toivoa eikä valoa tulevaisuudelle. Elämä voi tuntua merkityksettömältä ja oma olo arvottomalta. Yksinäisyys voi aiheuttaa erilaisia mielenterveyden ongelmia ja pitkään jatkuessaan jopa fyysisiä sairauksia. Vaikka tämä on vain yksi yksittäinen tapahtuma, toivomme että voimme tarjota nuorille turvallisin paikan olla yhdessä sekä mahdollisuuden saada kontaktin ammattilaisiin, Tiina-Liisa Vehkalahti sanoo.
 

Lisätietoja

Tiina-Liisa Vehkalahti
Vt. nuorisopalvelujohtaja
Puhelin:
040 806 3239
Jaa sosiaalisessa mediassa