Soukkapuiston skeittipaikka on valmistunut - kokeile skeittausta avajaistapahtumassa

Naistenlahden rantamaisemissa sijaitseva Soukkapuiston skeittipaikka on valmistunut palvelemaan kaikkia skeittauksen ystäviä.
Betoniparkki Soukkapuistossa
Skeittipaikan suunnittelua on tehty yhdessä lajin harrastajien kanssa.

Soukkapuiston betoniparkki on ensimmäinen laatuaan Tampereen keskustassa, ja se tarjoaa uuden harrastusmahdollisuuden kaikille lajista kiinnostuneille. Geometrisista muodoista koostuva skeittipaikka on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä skeittaajien ja skuuttaajien kanssa, heidän toiveitaan ja näkemyksiään kuunnellen.

Ranta-Tampellan ja Armonkallion välissä sijaitseva 
Soukkapuisto on erilaisten vapaa-ajan toimintojen vyöhyke, joka täydentää merkittävästi keskustan palvelutarjontaa. Skeittipaikan toteuttamisessa on erityisesti otettu huomioon skeittaajien ja muiden puiston käyttäjien turvallisuus. Samanaikaisesti skeittipaikan kanssa puistoon on valmistunut koripallokenttä ja pöytätennispaikka. Leikkipaikka on tavoitteena toteuttaa vuonna 2024.

- Liikkumisen tarpeisiin ja iloon kannattaa vastata. Kaupungin on tärkeää tarjota ja tukea myös maksuttomia, omaehtoisen liikkumisen mahdollisuuksia, sanoo kaupunginpuutarhuri Timo Koski.

Soukkapuiston skeittipaikan avajaisia vietetään 30. syyskuuta

Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n järjestämät skeittipaikan avajaiset järjestetään lauantaina 30. syyskuuta kello 12-16. Ohjelmassa on muun muassa skeittikoulu kello 12-14, musiikkia ja tietysti vapaata skeittaamista. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Soukkapuistoon ja nauttimaan skeittipaikasta valmistumisesta! Tapahtuma on maksuton. Sateen sattuessa tapahtuma siirretään sunnuntaille.

Lisätietoja

Timo Koski
Kaupunginpuutarhuri
Puhelin:
050 345 7568
Raija Tevaniemi
Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 523 2052
Kuvat: Heini Luotola
Jaa sosiaalisessa mediassa