Konkarit radioaalloilla -tilaisuus ikäihmisten parissa työskenteleville

Konkarit - ikäihmisten museopalveluja -toimintaan kuuluu vuosittain sote-alan henkilöstölle järjestettävät tilaisuudet, joissa tutustutaan museonäyttelyyn ja opiskellaan työpajassa kulttuurityöhön liittyvä menetelmä. Syksyn tilaisuus järjestetään pe 3.11. klo 12.00-15.30 Museokeskus Vapriikissa. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Radioaallon harjalla - kidekoneesta podcastiin -näyttely avautuu Museokeskus Vapriikissa 1.11.2023. Se kertoo radion vaiherikkaan tarinan Suomessa 1920-luvulta nykypäivään. Näyttelyssä pohditaan, mikä radiossa on vuosisadan ajan viehättänyt tekijöitä, kuuntelijoita ja harrastajia – ja miksi radio puolustaa yhä paikkaansa digitaalisen viestinnän aikakaudella. 

Konkarit  radioaalloilla -tilaisuudessa  pe 3.11.2023 klo 12:00-15:30 tutustutaan näyttelyyn mediamuseo Rupriikin tutkijan Outi Penninkankaan kertomana. Työpajaosuudessa taiteilija Anu-Riikka Lampinen ohjaa, miten mustemaaleilla maalataan näyttäviä puuvillakasseja syksyn harmautta piristämään. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita tamperelaisten ikäihmisten parissa työskentelevät, jotka soveltavat kokemaansa työssään esim. muistelu-, askartelu- ja taidetyöpajoissa. Tilaisuudessa on 14 osallistujaa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää sitovaa ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset ma 2.10.- ke 18.10.2023 sähköisesti https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/28560/lomakkeet.html

Vapriikin osoite on Alaverstaanraitti 5.

Lisätietoa näyttelystä.  
 

 

Lila Heinola
Lisätietoja Konkarit radioaalloilla -tilaisuudesta Museolehtori
Puhelin:
040 806 3079
Teksti: Lila Heinola
Kuvat: Jalmari Mantere / Vapriikin kuva-arkisto
Jaa sosiaalisessa mediassa