Tutustu täydennysrakentamisen mahdollisuuksiin

Täydennysrakentamisen tehotunnit järjestetään perjantaina 29. syyskuuta klo 12-14 Tampereen keskustan uudistamista esittelevän tapahtumapäivän yhteydessä. Tehotuntien aikana on mahdollisuus keskustella kehityspäällikkö Jani Kiiskilän kanssa, joka antaa asiantuntevaa opastusta täydennysrakentamisen saloihin kaikille taloyhtiön edustajille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Hän myös kertoo, miksi täydennysrakentaminen on taloyhtiöille erittäin kannattavaa.
Korotettu kerrostalo Tammelan kaupunginosassa
Täydennysrakentamista Tammelan kaupunginosassa.

Täydennysrakentaminen tarkoittaa taloyhtiöiden tonttien hyödyntämistä tehokkaammin rakentamisen keinoin sekä kerrosmäärien mahdollista korottamista. Täydennysrakentamisella tavoitellaan muun muassa keskustan asukas- ja työpaikkamäärien kasvattamista. Erityisesti keskustan alueella, jo olemassa olevassa yhdyskuntarakenteessa, täydennysrakentaminen on kestävän kaupungin kasvun avain. Tammelan ja Amurin kaupunginosat ovat keskeisiä täydennysrakentamisen kohteita Tampereella.

Tule mukaan oppimaan lisää täydennysrakentamisen mahdollisuuksista ja kuulemaan, miten se voi hyödyttää juuri sinun taloyhtiötäsi ja kaupunkiamme kokonaisuutena! 

Täydennysrakentamisen tehotunnit järjestetään osoitteessa Hatanpään valtatie 7, Linja-autoaseman rakennuksessa sijaitsevassa esittelytila Siluetissa.

Lisätiedot tapahtumalinkistä.

Lisätietoja

Jani Kiiskilä
Kehityspäällikkö
Puhelin:
050 350 3029
Jaa sosiaalisessa mediassa