Lahdesjärven Västinginmäkeen rakennetaan katuja ja kunnallistekniikkaa

Lahdesjärven kaupunginosassa on aloitettu Västinginmäen uuden asuinalueen katujen ja kunnallistekniikan rakentaminen Vuoreksen puistokadun itäpuoliselta alueelta. Vuoreksen puistokadulle ohjautuu työmaaliikennettä, mutta pääosin rakennustyöt totutetaan nykyisen katuverkoston ulkopuolella.

Rakennustöiden alkuvaiheessa on toteutettu työmaan hulevesien käsittelyn vaatimat rakenteet ja työmaatieyhteyksiä. Työt ovat jatkuneet vesihuoltolinjojen rakentamisella ja katualueiden perustamistöillä. 

Västinginmäen asuinalueen katujen rakentaminen jakaantuu useammalle vuodelle. Alkuvaiheessa työt keskittyvät Vuoreksen puistokadun itäpuolelle. Ne jatkuvat vuonna 2024 Vuoreksen puistokadun länsipuolelle.

Västinginmäki on uusi, Lahdesjärven kaupunginosaan rakentuva 2900 asukkaan asuinalue lähipalveluineen. Västinginmäki sijaitsee vastapäätä Vuoresta Särkijärven sillan pohjoispuolella, ja ranta-aluetta on niin Särkijärven kuin Lahdesjärvenkin puolella.

Lisätietoja

Lasse Tiikkaja
Urakoitsija Tampereen Infra Oy: Työmaapäällikkö
Puhelin:
041 730 4216
Tapio Lindström
Rakennuttaja Tampereen kaupunki, kaupunkiympäristön palvelualue: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 329 5264
Jaa sosiaalisessa mediassa