Tamperelaisten ilta Etelä-Hervannan koululla maanantaina 25.9. – paikalla pormestaristo ja valtuuston puheenjohtaja

Pormestari Kalervo Kummola ja valtuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen kutsuvat kaupunkilaisia viettämään Tamperelaisten iltaa maanantaina 25.9.2023 klo 18 alkaen Etelä-Hervannan koululla. Tamperelaisten illassa pormestaristo ja valtuuston puheenjohtaja esittelevät ajankohtaisia asioita, vastaavat tamperelaisten kysymyksiin ja osallistuvat keskusteluihin.

Tamperelaisten ilta pidetään uudella Etelä-Hervannan koululla (Mekaniikanpolku 9) klo 18–19.30. Ajankohtaisista asioista kertomassa sekä asukkaiden kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat valtuuston puheenjohtaja Ilmari Nurmisen ja pormestari Kalervo Kummolan lisäksi apulaispormestarit Pekka Salmi, Matti Helimo ja Ilkka Sasi.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Yleisö voi esittää tilaisuudessa kaupunkiin ja sen toimintaan liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Kysymyksiä voi myös lähettää tilaisuuteen ennakolta verkkolomakkeella torstaihin 21.9.2023 saakka.

Ennen keskustelutilaisuutta yleisöllä on mahdollisuus tutustua uuteen koulurakennukseen klo 17–17.30. Kahvitus alkaa klo 17.30. Kahvit on varattu 50 ensimmäiselle osallistujalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Neea Loimuvirta
Erityisavustaja
Puhelin:
040 543 5412
Teksti: Neea Loimuvirta ja Johanna Kurela
Jaa sosiaalisessa mediassa