Tampere on kaikkien kaupunki – tule valokuvaan ja osoita tukesi rasismia ja syrjintää vastaan

Tampereen kaupunki aloittaa syksyllä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta edistävän Kaikkien Tampere -kampanjan. Kampanjaan etsitään valokuvattavaksi tamperelaisia, jotka haluavat omilla kasvoillaan osoittaa kannatusta kaupungin rasismin- ja syrjinnänvastaiselle työlle. Ilmoittaudu mukaan 27.8.2023 mennessä.

Tampereen kaupunki haluaa, että jokaisella tamperelaisella ja täällä vierailevalla olisi tervetullut, hyväksytty ja turvallinen olo. Kaupunki ei hyväksy rasismia, syrjintää tai muuta asiatonta kohtelua.

Yhdenvertaisuus on tamperelainen asenne. Täällä jokainen voi olla omanlaisensa.

– Monenlaisuus on rikkautta. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakien mukaan ketään ei saa syrjiä iän, etnisen alkuperän, kansalaisuuden, kielen ja kulttuurin, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen näkemyksen, perhemuodon, sukupuoli-identiteetin, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden, sosiaalisen aseman, taloudellisen aseman tai muun yksilöllisen tekijän perusteella, sanoo yhdenvertaisuuskoordinaattori Mikko Ala-Kapee.  

Syksyllä alkaa kaupungin kampanja, jossa edistetään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Etsimme täysi-ikäisiä tamperelaisia mukaan kampanjassa käytettäviin valokuviin. Kasvokuvien yhteydessä ei mainita nimeä. Kuvia ei käytetä yksinään vaan osana kuvakollaasia. 

Kuvaukset ovat Tampereen keskustassa seuraavina aikoina:

  • tiistai 29.8.2023 klo 16–17
  • perjantai 1.9.2023 klo 9–10
  • perjantai 1.9.2023 klo 16–17
  • maanantai 4.9.2023 klo 17–18


Kuvauspaikka kerrotaan ilmoittautuneille myöhemmin. Voit poiketa kuvattavaksi itsellesi sopivana aikana. Kuvan ottamiseen kuluu noin 5 minuuttia.

Ilmoittaudu kuvauksiin viimeistään sunnuntaina 27.8.2023: Ilmoittautuminen Kaikkien Tampere -kuvauksiin. Mukaan mahtuu korkeintaan 60 henkeä. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja sekä vastustamaan rasismia ja syrjintään.

Kampanja on osa kaupungin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman toteutusta. 

Lisätietoja

Mikko Ala-Kapee
Yhdenvertaisuuskoordinaattori
Puhelin:
040 515 6166
Teksti: Johanna Kurela
Kuvat: Tampereen kaupunki
Jaa sosiaalisessa mediassa