Hiedanrannan Puutarhajuhlia vietetään lauantaina 19.8 - Koko perheen yhteinen kesäkauden päätösjuhla tarjoaa tänäkin vuonna runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille kaupunkilaisille!

Perinteeksi muodostuneita Hiedanrannan Puutarhajuhlia on vietetty jo vuodesta 2016 alkaen. Maksuton kesäkauden päätösjuhlaa vietetään lauantaina 19.8. klo 11-17. Ohjelmassa on musiikkia, esityksiä, lastenohjelmaa, taidetta, tanssia, sirkusta, herkullista ruokaa ja kurkistuksia tulevaisuuden kestävään kaupunginosaan sekä tietysti kivaa tekemistä ja yhteisöllistä tunnelmaa!
Hiedanrannan Puutarhajuhlat 19.8.2023

Tapahtumapuistossa päästään nauttimaan tänä vuonna loistavasta musiikista, kun lavalle nousevat Topi Saha, Pelkkä Poutanen ja Luhtaniitty. Samalla voi tulla omatoimiselle vilttikirppikselle sekä nauttimaan Hupsansaa ry:n kukkayllätyksistä Tapahtumapuistoon. Tuttuun tapaan tapahtumasta löytyy myös herkullisia ruokakojuja.

Hiedanrannan Puutarhajuhlissa kävijä pääsee nauttimaan esityksistä ja taiteesta eri puolilla aluetta. Rouhea tehdasaukio ja tunnelmallinen kartanomiljöö täyttyvät laajasta ohjelmasta sekä kiinnostavasta tekemisestä. Sorin Sirkus tarjoilee huikeita sirkusnumeroita, Improvisaatioteatteri Snorkkelin Sketsi-improShow viihdyttää huumorillaan ja liikkeen iloa tuovat Tampereen Voimistelijoiden Akrobatiavoimistelijat.

Alueelta löytyy myös erilaisia työpajoja kädentaidoista luonnonkosmetiikkaan. Taidetasting on uudenlainen tapa kokea kuvataidetta, jossa fokus on vain yhdessä taideteoksessa. Työpajat kuten muukin ohjelma ovat maksuttomia.

Kartanonpuistosta löytyy runsaasti lapsille suunnattua tekemistä ja ohjelmaa kuten jättisaippuakuplatyöpaja, jossa pääsee myös jättikuplan sisään. Lastenohjelmassa on muun muassa myös Lohikäärmeprinsessa Tuulispään ja Hauskiksen Musahubailu, glittertatuointeja, temppurata, leikkiteatteripiste sekä pomppulinna.

Hiedanranta alueena muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Tapahtumassa pääsee myös ilmoittautumaan kurkistuksia tehtaalle -minikierroksille sekä kuulemaan tulevaisuuden kestävän kaupunginosan kehittymisestä.

Tanssiseura Hurmio hurmaa näytöstansseilla ja Hiedanrannan Puutarhajuhlat päättyvät Tanssiseura Hurmion kaikille avoimiin levytansseihin näköalatasanteella kauniissa Kartanonpuistossa.

Hiedanrannan Puutarhajuhlat toivottaa kaikki kaupunkilaiset lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan!

Henni Salo
Puhelin:
044 431 4931
Teksti: Henni Salo
Jaa sosiaalisessa mediassa