Messukylän päiväkodin rakennusurakan pääurakoitsija vaihtuu

Messukylän päiväkodin uudisrakennuksen pääurakoitsija on ilmoittanut, ettei kykene suoriutumaan urakka-aikataulusta sopimuksen mukaisesti. Sen vuoksi Tampereen Tilapalvelut Oy urakan tilaajana on purkanut urakkasopimuksen ja työmaa on otettu tilaajan haltuun 29.6.2023.

Tampereen Tilapalvelut hakee työmaalle uuden pääurakoitsijan mahdollisimman nopeasti ja pyrkii saattamaan rakennustyöt valmiiksi vuoden 2023 loppuun mennessä. Alkuperäisen aikataulun mukaan päiväkodin käyttöönotto piti olla tammikuussa 2024, mutta muuttuneen tilanteen johdosta on varauduttava siihen, että käyttöönotto saattaa siirtyä helmikuulle. 

Muuttuneella tilanteella ei tule olemaan merkittäviä vaikutuksia varhaiskasvatuksen asiakkaisiin, sillä toimintaa voidaan jatkaa vanhassa Messukylän päiväkodissa niin kauan kun uusi päiväkoti on valmis ja kalustettu. Sisäilmastotyöryhmä seuraa Messukylän päiväkodin sisäilmatilannetta säännöllisesti. Aiemmin tehtyjen sisäilmakorjausten onnistumista seurataan ja tarvittavia toimia tehdään myös vuoden 2023 aikana.

Lisätietoja

Petri Mölsä
Toimitusjohtaja
Puhelin:
0405434181
Teksti: Aila Rajamäki
Jaa sosiaalisessa mediassa