Kulttuuritalo Laikun palveluista nautitaan koko kesä

Laikku tarjoaa tapahtumia moneen makuun. Laikussa on siirrytty kesäaukioloaikoihin, jotka ovat voimassa heinäkuun loppuun saakka. Laikku on avoinna tiistaista lauantaihin kello 10-18. Sunnuntaisin ja maanantaisin Laikku on suljettu.

Herkkusuille runsas valikoima Kahvila Laikussa

Kesälomaa viettäville meillä on iloinen uutinen: suuren kysynnän vuoksi Kahvila Laikusta saa herkullista brunssia nyt tiistaista lauantaihin. Brunssin ruuat valitaan listalla olevista vaihtoehdoista ja se tarjoillaan pöytiin. Brunssia varten voi myös tehdä pöytävarauksen kahvilan verkkosivujen kautta. Brunssin hinta on alkaen 15 euroa.

Piipahda taidenäyttelyissä

Laikun uudet taidenäyttelyt avautuvat lauantaina 8.7. Galleriaan tulee esille Elisa Rovamon näyttely Valo, ilo, varjo. Rovamon maalauksissa kuvataan kehon kykyä ilmaista tunteita sanattomasti, eleen ja liikkeen kielellä. Studiossa taas on esillä Iina Vartian näyttely Pilvilinnoja ja vesipatsaita. Vartian teosten taustalla vaikuttaa sään ja luonnon tarkkailu. Näyttelyt ovat esillä 8.7.–13.8.2023.

Monenlainen musiikki soi suvi-illoissa

Kesäkuussa alkaneet Puistokonsertit jatkuvat viikoittain Laikunlavalla ja myös muissa tapahtumapaikoissa. Maanantaisin Laikunlavalla esiintyvät kuorot ja nautitaan yhteislauluista Sulasolin johdolla. Tiistaisin ja keskiviikkoisin vuorossa ovat bändi-illat, joissa kuulee musiikkia eri genreistä moneen makuun: luvassa on niin rockia, poppia, swingiä kuin runomusiikkiakin. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Jaa sosiaalisessa mediassa