Puistokonsertit alkavat viikonloppuna

Tampereen Puistokonsertit tarjoavat taas musiikkielämyksiä moneen makuun. Ohjelmistoon on valittu mukaan lähes 150 eri esiintyjää. Puistokonsertit alkavat sunnuntaina 4.6. Amurin museokorttelissa ja ne jatkuvat läpi kesän 29.8. saakka.

Esiintyjiksi haki reilut 200 yhtyettä tai sooloartistia. Esiintyjävalinnoissa painotettiin ensikertalaisuutta ja sitä, että mahdollisimman moni eri musiikkigenre tulisi edustetuksi.

— Kun esiintyjähaku alkoi, toivoin hakemuksia myös erikoisempien genrejen edustajilta ja niitä tulikin mukavasti. Nyt ohjelmistossa on muun muassa electro- ja runomusiikki-illat, sanoo Puistokonserttien tuottaja Aliisa Piirla.

Eri musiikkigenret ovatkin Puistokonserteissa laajasti edustettuina indiestä metalliin ja folkista iskelmään. Suositut yhteislaulut maanantai-iltaisin Laikunlavalla jatkuvat.

Konsertteja järjestetään Laikunlavalla, Haiharan taidekeskuksella, Lielahden kartanopuistossa Hiedanrannassa, Tammelantorilla, Amurin museokorttelissa, Tahmelan huvilalla ja siirtolapuutarhoissa. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Puistokonsertit tuottaa Tampereen kaupunkikulttuuriyksikkö.

Lisätietoja

Aliisa Piirla
Koordinaattori
Puhelin:
050 523 2134
Jaa sosiaalisessa mediassa