Ihmiskehon moninaisuus on esillä Galleria Vivissä

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä aukesi Kasperi Leon ja Siina Siuvon Kehonkieli-näyttely. Näyttely käsittelee kehoa ja sen kykyä välittää viestejä.

Kehonkieli-näyttelyssä taiteilijat Kasperi Leo ja Siina Siuvo tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tutkia ihmiskehon monimuotoisuutta ja sen kykyä välittää tunteita ja viestejä. Näyttelyssä esillä olevat teokset ovat kuin sanattomia tarinoita, jotka välittävät viestejä ja tunteita katsojalle. Kehonkieli on universaali kieli, jota kaikki ymmärtävät.

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelyn avajaisia vietetään keskiviikkona 17.5. klo 18–20. 

Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.  

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa