Kivijalkaliikkeiden kevätkoulu kokosi yrittäjät yhteen – kuuntele podcasteista mistä puhuttiin!

Tampereen Kivijalkaliikkeiden kevätkouluun osallistui 60 kivijalkaliikeyrittäjää. Koulutussarjan tavoitteena oli tuoda yrittäjät yhteen, luoda energiaa omaan työhön ja antaa konkreettisia työkaluja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Aamujen tärkeimmät tärpit ja opit on koottu podcast-jaksoihin. Podcastit sopivat kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Tampereen Kivijalkaliikkeiden kevätkoulun pääkouluttajana toimi myyntikuiskaaja Pasi Rautio. Hän herätteli yrittäjiä ajattelemaan uudella tavalla ja tekemään konkreettisia tekoja kohti haluttuja muutoksia. Koulutuskokonaisuuden aiheita olivat muun muassa kivijalkaliikkeiden tulevaisuus, asiakaskokemuksen luominen, markkinointi, verkkokauppa sekä myynti ja verkostoituminen. Samalla luotiin tilaa myös uusien verkostojen muodostamiselle ja yhteistyön tiivistämiselle. 

Koulutuksesta saatiin paljon positiivista palautetta. Kiitosta saivat niin valovoimainen kouluttaja kuin koulutussarjan innostava ilmapiiri. Yrittäjät arvostivat erityisesti mahdollisuutta tutustua ja verkostoitua toisten yrittäjien kanssa. Koulutuskokonaisuuden tuotti Tampere tunnetuksi ry ja DesignOnTampere ry.

Aamujen tärkeimmät tärpit ja opit on koottu podcast-jaksoihin yhdessä Raution kanssa. Kuuntele jaksot Kohtaamisia.-podcastista Spotifystä tästä linkistä tai katso videoidut podcastit tältä sivulta. Podcastit sopivat kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Jakso 1: Kivijalkaliikkeiden tulevaisuus – Tampere asiakaskokemuksen ykköskaupunki

Ensimmäisessä osassa myyntikuiskaaja Pasi Rautio kehottaa kivijalkaliikkeitä asennoitumaan uudella tavalla muuttuvaan toimintaympäristöön. Jaksossa pohditaan muun muassa kivijalkaliikkeiden murenemisen pysäyttämistä, yritystarinan rakentamista ja kivijalkaliikkeiden toimintamallien muuttamista.

    Jakso 2: Markkinointi ja verkkokauppa – sähköiset kanavat auttamaan

    Toisessa jaksossa myyntikuiskaaja Pasi Rautio saa keskusteluun rinnalleen tamperelaisen Vilkkaan, joka tarjoaa verkkokauppoja liiketoiminnan tueksi. Keskustelun keskiössä on digimarkkinoinnin mahdollisuudet – missä ja kuinka usein markkinointia tehdään vuonna 2023? Miten verkkokauppa voi auttaa yritystäsi? Mitä on hakukoneoptimointi?

      Jakso 3: Myyntiä ja verkostoitumista – yhteisen toiminnan mahdollisuudet

      Kolmannessa ja viimeisessä kevätkoulun jaksossa aiheena on myynti ja verkostoituminen. Myyntikuiskaaja Pasi Rautio vakuuttaa, että myynti ei ole astrofysiikkaa, myynnin pelko on konkurssin alku ja reklamaatio on yrityksen lottovoitto. Lisäksi kevätkoulun osallistujat pääsevät luomaan keskenään uusia verkostoja.

        Tule mukaan verkostoitumaan TJ-aamiaisille

        Haluaisitko verkostoitua muiden yrittäjien kanssa? Tule mukaan kuukausittain järjestettäville TJ-aamiaisille Tampereen Finlaysonille! Lue lisää TJ-aamiaisista Tampere.fi

        Ota yhteyttä!

        Yrityskoordinaattori
        Jenni Santanen
        [email protected]
        040 806 3617

        Erityisasiantuntija
        Monna Salminen
        [email protected]
        041 730 5606

        Teksti: Jenni Santanen ja Monna Salmi
        Kuvat: Ivana Ćurčić
        Jaa sosiaalisessa mediassa