Rakentamisen aloitus siirtyy sekä Hervannan vapaa-aikakeskuksen että seurakuntakeskuksen osalta

Hervannan vapaa-aikakeskuksen ja seurakuntakeskuksen kiinteistöt piha-alueineen ovat omilla tonteillaan siten, että niillä on yhteinen seinärakenne tonttien rajalla, hankkeille haetaan yhtä yhteistä urakoitsijaa neuvottelumenettelyllä. Hanke on poikkeuksellisen vaativa sekä teknisesti että arkkitehtonisesti ja vaatii siksi huolellista perehtymistä suunnitelmiin urakan laskemiseksi.
Hervannan vapaa-aikakeskus
Hervannan vapaa-aikakeskuksen ja seurakuntakeskuksen rakentamisen aloitus siirtyy.

Vähimmäisvaatimukset täyttäneet urakoitsijat jättävät tarjouksensa elokuun 2023 lopussa, jonka jälkeen siirrytään neuvotteluvaiheeseen. Neuvotteluvaiheessa tarkennetaan yhteisten rajapintojen kustannusjako sekä aikataulu. Neuvotteluvaiheessa voidaan neuvotella myös suunnitelmaratkaisuista, kuitenkin niin, että Pietilöiden ajatus kokonaistaideteoksesta säilyy. Kun neuvotteluvaihe saadaan päätökseen, urakoitsijat jättävät lopulliset tarjouksensa. Tarjouksista valitaan yhteishinnaltaan halvin ja hankkeiden toteutuspäätökset tehdään Vapaa-aikakeskuksen osalta asunto- ja kiinteistölautakunnassa ja seurakuntakeskuksen osalta yhteisessä kirkkoneuvostossa syksyllä 2023.

Työt voidaan aloittaa, kun päätökset ovat saaneet lainvoiman. Vapaa-aikakeskuksen purkutyöt alkavat arviolta loppuvuodesta 2023 ja seurakuntakeskuksen vuoden 2024 alussa. Valmistumisaika neuvotellaan urakoitsijoiden kanssa neuvotteluvaiheessa.

Lisätietoja
Satu Lahdensivu
Hankepäällikkö
Tampereen Tilapalvelut
puh. 040 637 3889
[email protected]

 

Jaa sosiaalisessa mediassa