Rullassa nähdään kummia juttuja

Oletko tavannut ankkaa, joka haluaisikin olla koira? Entä miettinyt miltä jalkasi näyttäisivät karvaisina? Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän toiminnallisessa näyttelyssä kummastellaan lasten tekemiä teoksia mitä ihmeellisimmistä materiaaleista. Kumma juttu -näyttely avautuu Lastenkulttuurikeskus Rullassa lauantaina 1.4. klo 10.30.

Näyttelyssä vierailija voi ottaa siivet selkään, katsoa kauas tulevaisuuteen lasten tekemien kaukoputkien läpi ja piirtää mielikuvituspiirustuksia jättiläismäisellä värikynäpehmolla! Lisäksi vierailija voi kummastella erilaisten kysymysten äärellä ja tunnustella mysteerilaatikoiden sisältöjä. Näyttelyn tekijät ovat 7–10 -vuotiaita käsityön taiteenperusopetuksen oppilaita, jotka ovat saaneet hullutella Näpsän lukuvuoden teemalla "omituiset käsityöt".

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä on Suomen suurin käsityökoulu, joka tarjoaa opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Näpsässä opiskellaan käsityön taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Toimintaa on Tampereella kuudessa toimipisteessä ja Pirkanmaalla lisäksi kymmenellä paikkakunnalla. 

Tule mukaan leikkimään ja kummastelemaan!

Näyttely sopii kaikenikäisille.

Näyttely avoinna: 
Ke 12-18 
To 10-14
Pe 9-14

La-su 10-16 

 

Lisätietoja

Mirva Juntunen
Puhelin:
050 358 9935

Opettaja
Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä

Merja Kostamovaara
Puhelin:
044 431 4740
Teksti: Merja Kostamovaara
Kuvat: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa