Sitra ja Tampereen kaupunki kutsuvat testaamaan ja kehittämään uutta versiota Elämäntapatestistä – ilmoittaudu mukaan!

Uusi versio huippusuositusta Elämäntapatestistä on lähes valmis. Tule mukaan testaamaan ja kehittämään uutta palvelua! Tarjoamme kahdessa työpajassa sekä ruokaa että eväitä kestävämpään elämään. Et tarvitse ennakkotietoja, ainoastaan avoimen mielen ja halun tulla mukaan yhteiskehittämään.
Neljä henkilöä työskentelevät pöydän äärellä työpajassa.
Vuonna 2022 järjestettiin neljä työpajaa, joissa tamperelaiset pääsivät kehittämään uutta versiota Elämäntapatestistä. Nyt järjestettävät pajat ovat jatkoa työlle.

Sitra on kuluneen vuoden aikana kehittänyt uutta palvelua, joka auttaa elämään kestävämpää arkea. Nyt ollaan pian pisteessä, jossa työkalu voidaan julkaista kaikkien käytettäväksi. Ennen julkaisua tarvitaan kuitenkin vielä hiukan apua yksityiskohtien hiomiseen, jotta uusi testi auttaa mahdollisimman monia. Kutsummekin nyt juuri sinut mukaan testiryhmään.

Työpaja on kaksiosainen. Ensimmäisessä työpajassa 15.4. osallistujat tutustuvat työkaluun ja pääsevät kokeilemaan sen käyttöä. Työpajan jälkeen osallistujat testaavat työkalun tarjoamia heille räätälöityjä kestävän arjen tekoja noin kolmen viikon ajan. Toinen työpaja pidetään 6.5., jolloin keskustellaan kokemuksista ja kerätään palautetta palvelusta sekä sen käytöstä.

Toivomme, että pääset osallistumaan molempiin työpajoihin, erityisesti toiseen työpajaan. Työkaluun on mahdollista tutustua myös itsenäisesti ja voit osallistua kokeilukäyttöön, vaikka et pääsisi ensimmäiseen tapaamiseen. Tarjoamme ohjeet, joiden avulla itsenäinen osallistuminen ensimmäiseen osaan on mahdollista.

Työpajat järjestetään 15.4. Vapriikissa ja 6.5. Monitoimitalolla

Työpajat järjestetään Sitran ja Tampereen kaupungin yhteistyönä seuraavasti:

Lauantaina 15.4. klo 1012.30 Vapriikissa

Aloitamme aamukahvilla klo 10 ja päätämme klo 12.30 lounastarjoiluun. Tämän jälkeen on mahdollista tutustua Vapriikin näyttelyihin omatoimisesti maksutta. Paikkana Vapriikki (Alaverstaanraitti 5, Tampere).

Päivän kulku:

  • Aloitus ja kahvit
  • PSL-työkalu ja fiksut arjen teot
  • Oman kestävän arjen suunnitelma
  • Lounas ja omatoiminen tutustuminen Vapriikkiin

Lauantaina 6.5. klo 10–13.15 Monitoimitalo 13:ssa

Työpajassa on tarjolla kahvit ja suolaista tarjoilua sekä mahdollisuus tutustua Tampereen kaupungin kestävyys- ja ilmastotyön Pop up Kestävyystalo talon 3. kerroksessa. Työpajan jälkeen noin klo 13.15 nautimme yhdessä ravintolalounaan läheisessä ravintolassa. Paikkana Monitoimitalo 13 (Pellavatehtaankatu 4, Tampere).

Päivän kulku:

  • Aloitus ja kahvit
  • Keskustelua ja palautetta PSL-työkalusta
  • Yhteenveto testaamisesta ja tilaisuudesta
  • Siirtyminen yhteiselle ravintolalounaalle

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.4.

Ennakkoilmoittautuminen molempiin Tampereen tapahtumiin viimeistään pääsiäismaanantai 10.4. klo 15.00. Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella (linkki)

Työpajat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille elämäntilanteesta ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Tiina Leinonen
Ohjelmapäällikkö
Teksti: Tiina Leinonen
Kuvat: Tiina Leinonen
Jaa sosiaalisessa mediassa