Miten haluaisit kehittää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosia – osallistu kyselyyn

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma kerää asukkaiden ja toimijoiden mielipiteitä siitä, miten alueita tulisi kehittää. Asukaskysely käynnistää kaupunginosaohjelman, jonka tavoitteena on edistää alueiden elinvoimaisuutta. Verkkokysely on avoinna sekä suomeksi että englanniksi 13.–26.3.2023.

Asukaskyselyssä kerätään asukkaiden näkemyksiä Kaukajärven ja Annalan alueiden nykytilanteesta ja asumisen vaihtoehtojen monipuolisuudesta. Kyselyssä voi esittää myös kehittämistoiveita muun muassa turvallisuudesta ja viihtyisyydestä sekä osallistumisesta.

– Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn ja innostuu oman lähiympäristönsä kehittämisestä, sanoo kaupunginosaohjelman toteutuksesta vastaava projektipäällikkö Henna Kuitunen.

Asukaskyselyn jälkeen järjestetään asukastapahtuma huhti-toukokuussa ja työpajoja toimijoille. Näiden pohjalta kootaan suuntaviivat Kaukajärven ja Annalan kehittämiselle.

– Asuinalueiden yhdenvertaisuus, turvallisuuden ja viihtyisyyden lisääminen sekä palvelujen turvaaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaupunginosien kehittämisessä. Peltolammi ja Multisilta olivat erityisen kehittämisen kohteina ympäristöministeriön Lähiöohjelmassa vuosina 2020–2022. Nyt Tampere jatkaa pitkäjänteistä investointia ihmisiin ja kaupunginosiin, ja katseet on käännetty Kaukajärven ja Annalan suuntaan, kertoo apulaispormestari Pekka Salmi.

Kaukajärven ja Annalan ajankohtaisia osallistumismahdollisuuksia sekä kaupunginosaohjelman etenemistä voi seurata verkkosivulta tampere.fi/kaukajarviannala sekä Facebookista facebook.com/kauksuannala.

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma toteutetaan vuosina 2023–2025.

Lisätietoja

Henna Kuitunen
Projektipäällikkö
Puhelin:
041 730 6693
Teksti: Raija Lindell
Kuvat: Tommi Penttinen
Jaa sosiaalisessa mediassa