NHL Hockey Day -ilmaistapahtuma saapuu maaliskuussa Sorsapuistoon

NHL Hockey Day järjestetään 17.–18. maaliskuuta Tampereen Sorsapuistossa. Kaikenikäisille kiekkofaneille suunnattu ilmaistapahtuma tarjoaa kahden päivän ajan monipuolista kiekkoteemaista ohjelmaa sekä NHL:n runkosarjaottelun katselubileet.  

NHL Hockey Day järjestetään tänä keväänä ensimmäistä kertaa Euroopassa, jossa se rantautuu suomalaisen kiekon kotiin Tampereelle sekä Tsekkeihin. 

Hockey Day tuo Sorsapuistoon muun muassa junioreiden jääkiekkoturnauksen, fanikilpailuja, luistelu- ja taitoklinikoita sekä musiikkiesityksiä. Tapahtumassa on esillä Stanley Cup -palkintopokaali. 

Paikan päällä nähdään myös entisiä NHL-pelaajia ja muita kiekkovaikuttajia. Tapahtuma huipentuu lauantaina katselubileisiin, jossa seurataan NHL:n runkosarjaottelua Detroit Red Wings vastaan Colorado Avalanche. Ottelu alkaa noin kello 19. 

NHL:n, Suomen Jääkiekkoliiton, Viaplay Groupin sekä paikallisten organisaatioiden järjestämässä tapahtumassa on luvassa ohjelmaa koko aukioloajan. Tapahtuma-alue on auki molempina päivinä kello 10–23.  
 

Lisätietoja

Saara Saarteinen
Tapahtumapäällikkö
Puhelin:
040 801 6222
Annina Rajahuhta
Puhelin:
+358 50 364 6933   Street Games Oy 
Kuvat: NHL
Jaa sosiaalisessa mediassa