Kaupin SM-ladut suljettu harrastajilta 17.1.–22.1.

SM-hiihdot aiheuttavat latujen sulkuja Kaupin urheilupuistossa 17.–19.1. valmisteluiden vuoksi sekä kisapäivinä 20.–22.1. Alueen ladut suljetaan harrastajilta kokonaan tiistaina 17.1. kun kisavalmistelut alkavat, myös pysäköintiä on rajoitettu. Sulkuja tulee kilpailualueella stadion - UKK-instituutti – Pirunvuori – Tuomikallio, mutta kuntoilijoiden käyttöön jäävät Niihaman ja vesitornin ladut.

Tampereen kilpailuohjelmassa ovat vapaan parisprintit, perinteisen normaalimatkat väliaikalähtöinä ja perinteisen sprinttikilpailut.

Paras tapa saapua kisakatsomoon on käyttää julkista liikennettä: ratikka numero 1 kulkee Kaupin Urheilupuiston viereen (TAYS:n pysäkki). Myös bussilinjat 11, 32 ja 38 tuovat aivan kilpailukeskuksen viereen.

Kilpailukeskuksessa ei ole yleisölle lainkaan ilmaista paikoitustilaa.

 

Päivitetty 10.1.23 klo 9.20: Lisätty pvm 17.1.

Päivitetty 16.1.23 klo 15.45: Lisätty linkki ja saapumisohjeet

Kuvat: SHL/Touho Häkkinen
Jaa sosiaalisessa mediassa