Liikuntapalvelujen hinnat ja luokittelu muuttuvat 1.1.2023

Kaupunginvaltuusto päätti 14.11.2022 Tampereen kaupungin vuoden 2023 talousarviosta. Päätöksen mukaisella toimeenpanolistalla todetaan muun muassa, että lasten ja nuorten harrastustoiminnan olosuhdekustannukset eivät nouse, mutta aikuisten harrastustoiminnan olosuhdekustannukset nousevat merkittävästi, kohdentuen erityisesti uimahallipalveluihin. Erityisuimakortin hinta ei nouse.

Liikunnan ja nuorison palveluryhmän hinnasto vuodelle 2023 on laadittu kaupunginvaltuuston linjauksen mukaisesti eriyttämällä juniori- ja aikuisten hinta. Juniorihinnat ovat vuoden 2022 tasolla, mutta aikuisten hintoja on korotettu keskimäärin kahdellakymmenellä prosentilla. Lisäksi liikuntatilojen hinnastoon on tehty teknisiä muutoksia, muun muassa poistettu ryhmä 3 -hinta.

Juniorihinta käsittää 20-vuotiaat ja nuoremmat. Mikäli harjoitusvuorolla on sekä junioreita että aikuisia, vuoro laskutetaan aikuisten hinnan mukaisesti.

Liikunta- ja nuorisojohtaja on hyväksynyt hinnaston päätöksellään 18.11.2022 § 167.

 

27.12. Tiedote päivitetty ja lisätty linkki Liikuntatilojen ja liikunnan ohjauspalvelujen hinnasto-sivulle. 

Jaa sosiaalisessa mediassa