4.2.2022 14.10

KUPPI-projekti tarjoaa koulutusta kuntalaisten ohjaamisesta kulttuuri- ja taidepalveluihin

Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla (KUPPI) -projektin järjestämässä, maaliskuuhun 2022 asti jatkuvassa koulutussarjassa käydään läpi eri puolella Suomea toteutettavia kulttuurihyvinvoinnin palveluohjauksen toimintamalleja. Seitsemän koulutustilaisuuden kokonaisuuden päättävät kulttuurikirjaamiseen ja yleisesti onnistuneeseen palveluohjaukseen liittyviä näkökohtia käsittelevät koulutukset.

Etäyhteydellä toteutettava koulutuskokonaisuus on tarkoitettu kunnissa asiakasohjausta tekeville, hyte-koordinaation ja kulttuuripalveluiden henkilöstöille sekä kaikille kiinnostuneille. Osallistumislinkin voi pyytää projektisuunnittelija Suvi Pölöseltä ([email protected]). Tilaisuuksista on saatavilla myös tallenteet.

KUPPI-projektin toteuttajakuntien henkilöstö jatkaa koulutussarjan tarjoaman tiedon syventämistä myöhemmin käynnistyvässä työpajakokonaisuudessa. Palveluohjauksen toimintamalleja on tarkoitus soveltaa käytäntöön vuoden 2022 aikana kunnissa käynnistyvissä pilotoinneissa.

Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla (KUPPI) -projektissa kehitetään ratkaisuja siihen, miten kulttuurihyvinvoinnin palvelut saataisiin entistä tasapuolisemmin kaikkien kuntalaisten käyttöön, ja väestön hyvinvointia saataisiin siten edistettyä taiteen ja kulttuurin keinoin. Projektia toteuttaa 19 Pirkanmaan kuntaa sekä sairaanhoitopiiri. Se saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta, ja kestää loppuvuoteen 2023 saakka.

Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla -projekti
Lisätiedot projektista ja koulutuksista.

Projektipäällikkö Anna Koski
Puhelin:
040 154 5638
Jaa sosiaalisessa mediassa