Liikennepuiston rakennuksen vieressä on jonossa lapsille tarkoitettuja ajoneuvoja.

Lasten liikennepuisto

Aivan uimakeskuksen ja maauimalan vieressä sijaitseva liikennepuisto tarjoaa mukavaa tekemistä kesäisiin päiviin. Puistossa viihtyy niin isommat kuin pienemmätkin lapset.

Huom! Puistoa remontoidaan 2022-2023, jolloin puisto ei ole käytössä.

6–10-vuotiaat pääsevät opettelemaan liikennekäyttäytymistä lyhyessä opetustuokiossa ja tuokion jälkeen polkuauton ratissa. Nuoremmat, 4–6-vuotiaat pääsevät myös radalle, mutta vain vanhemman kulkiessa vierellä. Tätä nuoremmille lapsille on varattu kolmipyöriä erillisellä radalla.

Kauniina kesäpäivinä liikennepuisto on suosittu vierailukohde ja ajovuoroa voi joutua joskus odottamaan hetken. Odotellessakaan aika ei kuitenkaan käy pitkäksi, sillä puistossa voi kulkea jalankulkijana, aikaa voi kuluttaa värityskuvia värittämällä tai suorittamalla liikennepuiston oman ajokorttikokeen, josta muistoksi saa ajokortin. Liikennepuiston toimintaan osallistuminen on maksutonta. Liikennepuistoreissun voi kruunata liikennepuiston jäätelökahvilassa, jossa nuorisopalveluiden kesätyöharjoittelijat ohjaajien kanssa tarjoilevat jäätelöä ja muita herkkuja edulliseen hintaan.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/lastenliikennepuisto

Päivitetty 20.6.2022