Erasmus+-liikkuvuushanke – virkistävää työnkulkua 2023–2024

Henkilö istuu lentokentällä matkalaukun kanssa sohvalla.
Tampereen seudun työväenopistolle on myönnetty Euroopan unionin ja Opetushallituksen rahoitus Erasmus+-hankkeeseen, joka mahdollistaa henkilöstön kansainvälisen liikkuvuuden ja kouluttautumisen kursseilla EU-maissa. Henkilöstöliikkuvuudet näkyvät organisaation kehittämisessä ja laadun vahvistamisessa, ja lisäksi hanke edistää sekä opiston kansainvälistä yhteistyötä että työhyvinvointia.

Tampereen seudun työväenopiston tavoitteet Erasmus+-liikkuvuushankkeelle ovat:

  • uudet ideat ja impulssit elinikäiseen oppimiseen,
  • työn laadun ja verkostojen kehittäminen,
  • kansainvälistyminen ja kansainvälisten verkostojen kehittäminen sekä
  • työhyvinvointi.

125 vuotta täyttänyt työväenopisto osallistuu Erasmus+-liikkuvuushankkeeseen ensimmäistä kertaa, ja hankkeen aikana 17 henkilökunnan jäsentä lähetetään viikon kestäville eurooppalaisille täydennyskoulutuskursseille. Opiskelijoille hankkeen tulokset näkyvät uusina kurssi-ideoina ja -teemoina. Tavoitteena on myöhemmin hakea akreditointia ja laajentaa kansainvälisiä toimintoja myös opiskelijoiden liikkuvuuteen.

Erasmus+-liikkuvuushankkeen rahoitus on myönnetty ajalle 1.6.2023–30.11.2024.

Hanke on Euroopan unionin rahoittama. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Opetushallituksen kantaa. Euroopan unioni ja avustuksen myöntävä viranomainen eivät ole vastuussa niistä.

Lisätietoja

Marianne Laakso
Projektia koordinoi Koulutussuunnittelija
Puhelin:
040 806 2362

Sähköpostiosoite on muotoa [email protected].