Startup.Tampere esillä Imagine the Metaverse -tapahtumassa 11.–12.6.2024

Imagine the Metaverse -tapahtumassa pääsi sukeltamaan Startup.Tampereen ständillä metaverseen ja tutkimaan uusia kehityksen tuulia. Kaikki ständin esitykset limittyivät virtuaalisen ja reaalimaailman välillä.
Vesa-Matti Ruottinen ja Joni Ramu Startup.Tampereen ständillä
Vesa-Matti Ruottinen ja Joni Ramu esittelivät Startup.Tampereen -ekosysteemin toimintaa.

Tampereen kaupungin edustajat Vesa-Matti Ruottinen ja Joni Ramu esittelivät muiden ekosysteemin toimijoiden kanssa kiinnostuneille Startup.Tampere -ekosysteemin toimintaa.

– Tampere on hyvä toimintaympäristö eri alojen startupeille. Tampere on edelläkävijä ja kaupunki on sitoutunut edistämään teknologista edelläkävijyyttä, jota myös startupit edustavat, kertovat Ruottinen ja Ramu.

Yhteisön eri toimijat olivat esittelemässä toimintaansa

Ständillä oli käynnissä ensimmäisen päivän ajan Tampere Entrepreneurship Societyn järjestämä opiskelijoiden IoT-hackathon, jonka teemana oli Tampereen kaupungin IoT-alusta ja sen tarjoama data. Tampere Game Hub esitteli pelialan viimeaikaista toimintaa, ja ständillä pääsi myös testaamaan eri pelejä. Lisäksi Business Tampere ja Tampereen yliopisto esittelivät alueen testialustoja ja erilaisia metaverseen liittyviä demoja.

Imagine the Metaverse -tapahtumassa vallitsi hyvä tunnelma.

Startup.Tampere Showcase -tapahtuma Platform6:lla

Samaan aikaan Platform6:lla järjestettiin Startup.Tampere Showcase -tapahtuma, joka esitteli Tamperetta digitaalisten innovaatioiden kansainvälisenä kärkenä. Showcase toi esiin startupeja, jotta startup-yrittäjät, sijoittajat ja liiketoimintaekosysteemien edustajat verkostoituisivat mahdollisimman tehokkaasti.

Coaching 1080 Startup Showcase -tapahtumassa.
Startupit esittelivät toimintaansa Startup.Tampere Showcase -tapahtumassa.

Lisätietoja

Vesa-Matti Ruottinen
Kehittämispäällikkö
Puhelin:
041 730 9258
Joni Ramu
Erityisasiantuntija
Puhelin:
040 578 8338
Teksti: Heini Jalovaara
Kuvat: Henri Mäenpää ja Heini Jalovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa