Kuninkaankadun kävelykadun Satakunnankadun päähän asennetaan uusia sadevesikaivoja maanantaina 17.6. alkaen

Kuninkaankadun ja Satakunnankadun risteyksessä rankkasateiden aikana haitanneeseen tulvimiseen on tulossa helpotusta. Risteykseen Kuninkaankadun kävelykadun Satakunnankadun puoleiseen päähän asennetaan uusia sade- eli hulevesikaivoja maanantaista 17.6.2024 alkaen.

Työmaajärjestelyt ovat voimassa maanantaina klo 07.00 lähtien. Satakunnankadulta jalankulku ja pyöräliikenne pääsee kääntymään Kuninkaankadulle mutta autoliikenne ei mahdu, joten asukas- ja huoltoliikenne taloyhtiöihin joutuu kiertämään Puutarhakadun kautta Kuninkaankadulle. Satakunnakatua joudutaan myös kaventamaan työn loppuvaiheessa. Lisäkaivojen rakentaminen kestää arviolta 28.6. saakka.

Kaivojen asentamisen takia muun muassa katujen päällysteitä joudutaan purkamaan ja päällystämään uudelleen. Sää voi vaikuttaa töiden kestoon. Työn tekee Tampereen Infra.

Lisätietoja

Aaro Liukko-Sipi
Tampereen Infra Työnjohtaja
Puhelin:
041 731 0798
Mikko Siiro
Tampereen kaupunki (paikalla maanantaina 17.6.)
Puhelin:
041 731 1568
Teksti: Anna-Leea Hyry
Kuvat: Julia Koski
Jaa sosiaalisessa mediassa