Tampere ja Pirkkala selvittävät yhteisen uimahallin toteutusmahdollisuuksia ja sijaintia

Tampereen kaupunki ja Pirkkalan kunta ovat sopineet mahdollisen yhteisen uimahallihankkeen esiselvitystyöstä. Esiselvityksessä kartoitetaan erilaisia sijaintivaihtoehtoja yhteiselle uimahallille. 

Tämän vuoden aikana selvitetään missä yhteinen uimahalli voisi sijaita ja miten halli voitaisiin toteuttaa. Sijainniltaan uimahallin tulisi olla helposti saavutettavissa molempien kuntien asukkaille, mieluiten suunnitteilla olevan raitiotien varrella.


Esiselvityksessä hyödynnetään Tampereen ja Pirkkalan yhdessä jo aiemmin laatimaa uimahallin tarveselvitystä. Nyt laadittavalla selvityksellä ja siihen liittyvällä sopimuksella ei sitouduta hankkeen toteuttamiseen, vaan tarkoituksena on laatia esiselvitys, jonka pohjalta voidaan edetä yhteishankkeen tarveselvitykseen ja hankkeen valmistelun vaatimiin muihin sopimuksiin.  Myöhemmin laadittavaan tarveselvitykseen tulee kuvaus yhteisestä toteutusmallista. Hankkeen tarvitsema asemakaavamuutos käynnistetään tarvittaessa.

 

Lisätietojen antaja Pirkkalan kunnan osalta:

kansliapäällikkö
Jaakko Joensuu
puhelin: 050 443 4468
[email protected]
 

Lisätietoja

Lauri Savisaari
Johtaja
Puhelin:
040 801 6081
Jaa sosiaalisessa mediassa