Kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 10.6.2024

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu kevätkauden viimeiseen kokoukseensa maanantaina 10.6.2024. Tampere-talossa järjestettävää kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta klo 17.00 alkaen.
Valtuutettuja Tampere-talossa kokouksessa.
Kaupunginvaltuusto kokouksessaan Tampere-talossa vuonna 2023.

Kesäkuun valtuustokokouksen asialistalla on muun muassa henkilövalintoja, talousarviomuutoksia vuodelle 2024, omavelkaisen takauksen myöntäminen Tampereen Seudun Keskuspuhdistamolle, kuntarajan siirto Lempäälän ja Tampereen välillä sekä kaksi asemakaava-asiaa.


Valtuuston kokouslähetystä voi Tampere.fi-verkkopalvelun lisäksi seurata myös yleisökatsomossa Tampere-talon pääaulassa. Valtuuston suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkosivuston kautta löytyvän kommenttikentän avulla ja X:ssä (entinen Twitter) kokouksen teemoista voi keskustella tunnisteella #trevaltuusto.

 

Teksti: Katja Kannonlahti
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa