Nuorten minuuden moninaisuus esillä Galleria Vivissä

Nuorten Manse Pride -viikon kunniaksi nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä on esillä pirkanmaalaisten sateenkaarevien nuorten Minä… -taidenäyttely 4.6.–19.6.2024.

Taidenäyttelyssä käsitellään identiteettiä monesta eri näkökulmasta muun muassa valokuvin, äänin ja tilataiteen keinoin. Teokset kutsuvat pohtimaan, mistä oma identiteetti ja minuus koostuvat. Näyttelyn teemaa on haluttu tarkastella ei vain sateenkaarevuudesta käsin vaan sen lisäksi. Sateenkaarinuori on sateenkaarinuori sekä myös jotain muuta: esimerkiksi pelaava nuori, taiteileva nuori tai tulevaisuudesta haaveileva nuori. Olemme ihmisinä aina enemmän kuin identiteettimme osat.

Mikä galleria Vivi?

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

Elias Pielikko
Nuoriso-ohjaaja
Puhelin:
040 547 4434
Mira Julkunen Martins
Nuoriso-ohjaaja
Puhelin:
040 806 2304
Jaa sosiaalisessa mediassa