Tiitiäisen puistojuhlaa vietetään 15.6. osana Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta

Tiitiäisen puistojuhla järjestetään lauantaina 15. kesäkuuta kello 13–16 Näsinpuistossa. Koko perheen iloinen kesätapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa. Ilmaistapahtuman musiikista vastaavat Soiva Siili ja Hiski Pajuniemi. Lisäksi puistojuhlassa kuullaan runoesityksiä, DJ Juissin soittamaa lastenmusiikkia sekä teemavuoteen liittyviä haastatteluja. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta. Suosittelemme saapumaan paikalle kävellen tai joukkoliikennettä käyttäen. 

Tänä vuonna juhlitaan runoilija Kirsi Kunnaksen syntymän satavuotisjuhlaa. Osana juhlavuotta Tampere järjestää Tiitiäisen puistojuhlan, jossa avataan kunnostettu Kunnaksen runoihin perustuva Tiitiäisen satupuisto uudessa loistossaan. 

Koko perheen puistotapahtuma alkaa kello 13 apulaispormestari Matti Helimon avauspuheella. Kello 14 lavalle astuu teatteriohjaaja Mikko Bredenberg, joka on ohjannut Kunnaksen runoihin perustuvan teatteriesityksen "Haitulan matkassa". Tapahtumassa kuullaan myös Kunnaksen runoja, lastenmusiikkiyhtye Soivan Siilin ja lauluntekijä Hiski Pajuniemen yhteismusiikkiesityksiä sekä DJ Juissin soittamaa lastenmusiikkia. Lisäksi Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden projektipäällikkö Maarit Mäkinen nousee lavalle kertomaan juhlavuodesta. Tapahtuman juontaa Pikku Kakkosen juontaja Veera Degerholm.

Puistojuhla tarjoaa lapsille mahdollisuuden uppoutua runojen ja taiteen maailmaan leikin lomassa. Puistoon rakentuu tapahtumapäivän ajaksi runo-olohuone sekä runotyöpaja, jossa lapset pääsevät kokeilemaan runojen kirjoittamista. Luvassa on myös lasten draamaseikkailu, jossa leikitään tarinoiden avulla. Tapahtumassa voi kokeilla myös sirkusaktiviteetteja, keppihevosella ratsastamista sekä jättisaippuakuplien tekemistä.

Tampereen kaupungin järjestämässä tapahtumassa ovat mukana Kulttuurikeskus PiiPoo, Lastenkulttuurikeskus Rulla sekä Sanataideyhdistys Yöstäjä ry.

Lisätietoja

Matilda Salminen
Tapahtumatuottaja
Puhelin:
040 586 6453
Teksti: Johanna Sokka
Kuvat: Erika Kallasmaa
Jaa sosiaalisessa mediassa