Asutko Hervannassa, Multisillassa, Peltolammilla tai Tesomalla? Kerro mielipiteesi asuinalueestasi.

Tampereen kaupunki toteuttaa asukaskyselyn Hervannan, Multisillan, Peltolammin ja Tesoman asukkaille 3.6. – 16.6.2024. Kyselyllä halutaan selvittää asukkaiden kokemuksia asuinalueensa nykytilanteesta ja toivotusta kehittämisestä.

Tampereen kaupunki haluaa pitää vanhat asuinalueensa hyvinvoivina ja houkuttelevina alueella asuville ja niihin muuttaville. Tämän vuoksi se on viime vuosina toteuttanut asuinalueohjelmia Tesomalla, Peltolammilla ja Multisillassa ja tällä hetkellä Kaukajärvellä ja Annalassa. Hervannan alue on myös aluekokonaisuus, jonka kehittäminen on sekä nyt että tulevaisuudessa ajankohtaista. Tästä kyselystä saatuja vastauksia käytetään näiden alueiden pitkäaikaisen kehittämisen tukena.

Linkki asukaskyselyyn löytyy uutisen alta ja kyselyn voi täyttää suomeksi tai englanniksi. Lisäksi paperisen kyselylomakkeen voi täyttää paikan päällä seuraavissa paikoissa:

Hervanta
•    Hervannan kirjasto (Insinöörinkatu 38)
•    Hervannan yhteisökeskus L8 (Lindforsinkatu 8)
•    Naistari (Lindforsinkatu 4)

Multisilta
•    Multisillan yhteisöneuvonta (Suklis, Multisillankatu 1)

Peltolammi
•    Peltolammin kirjasto (Säästäjänkatu 16)

Tesoma
•    Hyvinvointikeskus (Tesomankatu 4)

- Pyrimme tavoittamaan kyselyllä mahdollisimman laajasti alueiden asukkaita. Toivomme, että mahdollisimman monella on halutessaan mahdollisuus vastata sähköiseen kyselyyn, mutta sen lisäksi kyselyyn voi vastata edellä mainituissa paikoissa myös paperilomakkeella, kertoo kaupunginosakehittämisen koordinaattori Henna Kuitunen.

Kyselyyn vastaaminen on täysin anonyymiä, eli vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Vastanneiden kesken arvotaan pieniä päivittäistavarakaupan lahjakortteja.

Lisätietoja kaupunginosakehittämisestä saa muun muassa kyseisillä alueilla syksyllä järjestettävistä Tamperelaisten illoista. 

Lisätietoja

Henna Kuitunen
Kehittämiskoordinaattori
Puhelin:
041 730 6693
Teksti: Ismo Lehtonen
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa