Tampere kutsuu kansainvälisiä osaajia "Experience Tampere" -tapahtumaviikolle

Tampereen kaupunki on järjestänyt alkuvuoden aikana kansainvälisiä kampanjoita houkutellakseen teknologiaosaajia ja startup-yrittäjiä osallistumaan "Experience Tampere" -tapahtumaviikolle
10.–14. kesäkuuta 2024. Kampanjoinnissa ovat mukana myös Startup.Tampere-ekosysteemi sekä tamperelaiset yritykset: Colossal Order, Troll, Huawei, Joinplay Games, Telus International sekä OP Financial Group.

Experience Tampere -tapahtumaviikolle on valittu yhdessä työnanta jayritysten ja startup-yhteisön kanssa viisi teknologiaosaajaa ja kuusi startup-yrittäjää kymmenestä eri maasta, kuten Brasiliasta, Portugalista, Latviasta, Vietnamista, Intiasta, Saksasta, Alankomaista ja Turkista. Viikon aikana neljälle teknologia-alan ammattilaisille järjestetään työhaastattelu paikan päällä, ja he pääsevät tutustumaan työnantajayrityksen yrityskulttuuriin ja työympäristöön. Kansainväliset startup-yrittäjät taas tutustuvat Tampereen vilkkaaseen ja innovaatioystävälliseen ilmapiiriin muun muassa osallistumalla Startup Tampere Showcase -tapahtumaan. Kaikki osallistujat pääsevät kurkistamaan myös Tampereen tulevaisuuteen Imagine the Metaverse -tapahtumassa.

Tampere, Suomen halutuin asuinpaikka, tarjoaa kansainvälisille osaajille tasapainoisen työ- ja yksityiselämän, turvallisuutta, luonnon läheisyyttä ja kohtuuhintaisia asuntoja. Kaikki osallistujat saavat myös mahdollisuuden tutustua suomalaiseen kulttuuriin perheensä seurassa ja nauttia Tampereen ainutlaatuisesta viehätyksestä monipuolisen ohjelman kautta.

Tapahtuma on jo herättänyt kansainvälisen median huomion, ja tapahtumaviikolle osallistuu myös median edustajia Alankomaista. Viime vuoden osallistuja Başar Kaya on esimerkki tapahtuman onnistumisesta, sillä hän on siirtämässä startup-yrityksensä MentalUPin Tampereelle ja asettumassa kaupunkiin asumaan. 


 

Lisätietoja

Nuppu Suvanto
Palvelupäällikkö
Puhelin:
041 730 0391
Teksti: Mirella Mellonmaa
Kuvat: Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa