Pormestari nimesi Kaupunki siistiksi -työryhmän

Pormestari Kalervo Kummola nimesi Kaupunki siistiksi -työryhmän. Työryhmä tarkastelee kaupungin siisteyttä ja viihtyvyyttä laajasti puhtauden ja turvallisuuden näkökulmista. Työryhmä koostuu kaupungin työntekijöistä sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Sisä-Suomen Poliisilaitoksen edustajista.

Pormestari nimesi työryhmän, jonka tehtävänä on arvioida ja toteuttaa toimenpiteitä kaupungin siisteyden, turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Kaupunki siistiksi -työryhmä työskentelee laaja-alaisesti näiden teemojen parissa, ja sen jäseninä on edustajia niin kaupungin eri osastoilta kuin Pirkanmaan hyvinvointialueelta ja Sisä-Suomen poliisista. Työryhmän puheenjohtajana toimii apulaispormestari Ilkka Sasi.

Työryhmä tuottaa toimenpide-ehdotuksia jo kuluvalle vuodelle. Tämän lisäksi työryhmä koostaa laajemman suunnitelman, jossa tarkastellaan kaupungin siisteyttä ja viihtyvyyttä monivuotisesti.

-Siisteyden ja viihtyvyyden eteen on tehty kaupungissa paljon, mutta edelleen kunnianhimon tasoa on varaa nostaa. Kuntalaiset myös itse usein lähettävät palautetta siisteyteen liittyen, ja nyt on oikea aika tehdä toimia paitsi tälle kesälle, myös koostaa suunnitelma myös tuleville vuosille", pormestari Kalervo Kummola linjaa.

Siisteys on jokaisen kaupunkilaisen yhteinen asia, ja jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa kaupungin yleiseen viihtyvyyteen. Pormestari kutsuu kaikki kaupunkilaiset mukaan tähän tärkeään työhön. 

Lisätietoja

Ilkka Sasi
Apulaispormestari
Puhelin:
040 186 8474
Saara Saarteinen
Tapahtumapäällikkö
Puhelin:
040 801 6222
Neea Loimuvirta
Erityisavustaja
Puhelin:
040 543 5412
Jaa sosiaalisessa mediassa