Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 sai kulttuurisen nuorisotyön tunnustuspalkinnon

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:lle myönnettiin lauantaina Suomen Nuorisoseurojen kulttuurisen nuorisotyön tunnustuspalkinto Nuori Kulttuuri On Air -livelähetyksessä Äänekoskella.

Palkinnon perusteluissa Suomen Nuorisoseurojen hallitus kiittää nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:a esimerkillisenä kulttuurisen nuorisotyön toimijana. Saman katon alle on kokoontunut teatteri, tanssi, media, kuvataide ja käsityöt sekä moni muu kulttuurisen nuorisotyön muoto. Keskelle Tampereen kaupunkia on muodostunut matalan kynnyksen keskus, josta moni nuori on löytänyt uusia tapoja itsensä toteuttamiseen.

Perusteluissa kuvataan Monitoimitalo 13:n henkilöstön hengen olevan lämmin ja nuoria kunnioittavasti kuunteleva. Monitoimitalo on tehnyt vuosien saatossa myös esimerkillistä yhteistyötä monien toimijoiden kanssa toimien useasti mm. Nuori Kulttuuri -tapahtumien näyttämönä.

Palkinnon vastaanotti Tampereen kaupungin nuorisopalvelupäällikkö Päivi Niskanen.

– Tämä oli upea kunnianosoitus tekemällemme työlle. Nuorten kulttuurikeskuksen toiminnan ytimessä ovat laaja-alainen yhteistyö, ilmiöiden seuraaminen sekä nuorten kuuleminen, näkeminen ja kohtaaminen. Tämä palkinto kuuluu siis nuorille ja kaikille nuorten kulttuurikeskuksessa työskenteleville ammattilaisille, kertoo Päivi Niskanen. 

Lisätietoja

Päivi Niskanen
Nuorisopalvelupäällikkö
Puhelin:
050 528 7368
Jaa sosiaalisessa mediassa