Nuoret ja kulttuuri pääosassa Nuori Kulttuuri On Air Tampere -tapahtumassa

Nuori Kulttuuri On Air Tampere -tapahtuma järjestetään lauantaina 11.5.2024 klo 14–18 nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa. Tapahtuma on yksi viidestä saman päivän aikana eri puolilla Suomea järjestettävistä nuorten monitaiteisista tapahtumista.

Nuorten kulttuurikeskuksessa pääsee maksuttomasti nauttimaan nuorten taidenäyttelyistä, tanssi- ja musiikkiesityksistä ja erilaisista työpajoista. Työpajoissa voi tehdä monipuolisesti taidetta sekä tutustua kulttuurin eri osa-alueisiin kädentaidoista kuvataiteeseen ja vaatesuunnittellusta musiikkiin.

Tapahtumapäivään kuuluu myös yhteiset keskustelut kulttuuriharrastamisesta, kun nuorten järjestämä Nuori Kulttuuri Talks -keskustelutilaisuudessa puhutaan kulttuuriin kohdistuvista leikkauksista  ja niiden vaikutuksista nuorten hyvinvointiin.

– Nuori Kulttuuri On Air Tampere -tapahtuma on paikka, jossa nuorilla on mahdollisuus kokea, kuulla, nähdä, tuntea ja tehdä itse. Tapahtuma on ennen kaikkea kohtaamispaikka kaikille kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille nuorille, kertoo kulttuurituottaja Piritta Brusi Tampereen kaupungin nuorisopalveluista.

Tapahtuman tuottaa Tampereen kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Suomen Nuorisoseurojen Nuori Kulttuuri -toiminnan kanssa. 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa