Tiina-Liisa Vehkalahti aloittaa nuorisopalvelujohtajana

Tampereen kaupungin uudeksi nuorisopalvelujohtajaksi valittiin yhteiskuntatieteiden maisteri Tiina-Liisa Vehkalahti. Hän aloittaa tehtävässä 1.6.2024.

Tiina-Liisa Vehkalahti on pitkän linjan nuorisotyön ammattilainen. Tampereen kaupungin nuorisopalveluissa hän on työskennellyt erilaisissa päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä vuodesta 2005 lähtien. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Hämeen Partiolaisissa sekä Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymällä. Nuorisopalveluilla hän on vastannut muun muassa kohdennetun nuorisotyön palvelukokonaisuudesta. Virkaa tekevänä nuorisopalvelujohtajana hän on toiminut 5.4.2023 lähtien. Vehkalahti on koulutukseltaan nuoriso-ohjaaja, yhteisöpedagogi sekä yhteiskuntatieteiden maisteri nuorisotyöstä ja nuorisotutkimuksesta. Vapaa-ajallaan hän on toiminut useassa tamperelaisessa urheiluseurassa lasten ja nuorten parissa erilaisissa rooleissa. 

Liikunta- ja nuorisojohtaja Jukka Etu-Seppälän mukaan Vehkalahti tuntee hyvin nuorisopalveluiden toiminnan ja kehittämistarpeet.

– Tiina-Liisa Vehkalahti on ratkaisukeskeinen ja aikaansaava nuorisotyön ammattilainen, jolla on laajaa asiantuntemusta nuorisotyön kentältä sekä kehittävä ote työhönsä. Vt. nuorisopalvelujohtajana toimiessaan hän on tehnyt rohkeasti uusia avauksia sekä johtanut määrätietoisesti koko ajan kasvavaa nuoristyön ammattilaisten joukkoa, Etu-Seppälä kertoo.

Tiina-Liisa Vehkalahti on iloinen valinnastaan ja ottaa innostuneesti vastaan uuden tehtävänsä.

–  Päällimmäiset tunteet ovat ilo ja onni ja samaan aikaan olo on nöyrä ja odottava. On upeaa päästä kehittämään palveluja vastaamaan nykypäivän ilmiöitä ja haasteita. Tampere on lapsi- ja nuorisomyönteinen kaupunki, mikä mahdollistaa sekä olemassa olevien palveluiden kehittämisen että uusien avauksien tekemisen. On myös hienoa päästä tekemään yhteistyötä muiden kuntien, seurakunnan, hyvinvointialueen, muiden hallintokuntien ja järjestöjen upeiden ammattilaisten kanssa. Tiina-Liisa Vehkalahti sanoo. Nuorisotyön ydinteemoina tuoreella nuorisopalvelujohtajalla ovat nuorten osallisuus, oppiminen ja ilo.

Nuorisopalvelujohtaja johtaa nuorisopalveluita sekä liikunnan ohjauspalveluita, joissa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 160 ammattilaista. Tehtävässä korostuu strateginen johtaminen ja henkilöstöjohtaminen. Tehtävään haki 28 henkilöä. 

Lisätietoja

Tiina-Liisa Vehkalahti
Vt. nuorisopalvelujohtaja
Puhelin:
040 806 3239
Jukka Etu-Seppälä
Liikunta- ja nuorisojohtaja
Puhelin:
050 342 2812
Kuvat: Ilana Pantzar
Jaa sosiaalisessa mediassa