Tohlopinrannassa rakennetaan alikulkukäytävä uuden kadun ali Porin radan viereen

Tohlopinrannan uuden asuinalueen toteuttamista jatketaan uuden Tohlopinranta -kadun alittavan alikulkukäytävän rakentamisella. Se tulee nykyisen rata-alikulun jatkoksi Pelle Hermannin polun varrelle. Työt alkavat huhtikuun loppupuolella.
Pyöräilyn ja jalankulun kiertoreitti Tohlopinrannassa 2024.
Kävelyn ja pyöräilyn kiertoreitti kulkee itäisen rata-alikulun kautta työn ajan. Pelle Hermannin polku ja sen alikulku suljetaan töiden ajaksi.

Alueen kaapeli- ja johtoreitit siirretään kaukolämpöä myöten samalle linjaukselle, ja ne kulkevat jatkossa molempien alikulkujen kautta Tampere-Pori radan eteläpuolelle. Lisäksi uusitaan koko Pelle Hermannin polun kävely- ja pyörätie pintoineen ja valaistuksineen Tampere-Pori  -radan eteläpuolelle asti.

Pelle Hermannin polku ja alikulku suljetaan – kiertoreitti itäisemmän alikulun kautta

Johtosiirtojen ja alikulkutyömaan takia Pelle Hermannin polku ja sen alikulku Porin radan ali on suljettuna kevään ja kesän 2024 kokonaan. Alikulku suljetaan 22.4.2024 alkavalla viikolla, kun työt paikalla alkavat. 

Kävelijöiden ja pyöräilijöiden kiertoreitti kulkee itäisemmän rata-alikulun kautta, joka johtaa Tapettikadun, Nokiantien ja Pispalan valtatien risteyksestä Tohlopinrantaan. Tohlopinranta-kadulla pyöräillään ajoradan reunassa.

 Reitti uusine alikulkukäytävineen avataan lokakuussa 2024.  

Lisätietoja

Jukka Rantala
Rakennuttaja Tampereen kaupunki: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
040 685 4427

Sähköpostiosoite on muotoa [email protected]

Henna Patinen
Urakoitsija Ylöjärven Kiviset Oy: Työpäällikkö
Puhelin:
050 537 0401
Teksti: Jukka Rantala
Jaa sosiaalisessa mediassa