Viinikassa ja Nekalassa uudistetaan Nekalantien jalkakäytävää ja pyörätietä

Kadunrakennustyöt Nekalantiellä alkavat maanantaina 15.4.2024 työnaikaisilla liikennejärjestelyillä. Työt aloitetaan Lokintaipaleen ja Viinikanpuiston väliseltä osuudelta, ja ne etenevät vaiheittain kohti Kuokkamaantietä.

Liikennejärjestelyjä jalankulku- ja pyöräreiteillä

Töistä aiheutuu liikennejärjestelyjä alueen jalankulku- ja pyöräilyreiteillä. Lokintaipaleen ja Viinikanpuiston välisellä osuudella jalankulkijoita ja pyöräilijöitä suositellaan kulkemaan kiertoreittiä Rantaraitin kautta. Töiden ajaksi nykyisen Nekalantien eteläpuolen jalankulku- ja pyöräilyväylän liikennettä siirretään myös osin Nekalantien pohjoispuolelle.

Nekalantiellä ajorata kapenee työmaan kohdalla

Lisäksi Nekalantien ajorata kapenee yhdelle kaistalle aina työalueen kohdalla, ja liikennettä joudutaan ohjaamaan joko liikenteenohjaajien tai liikennevalojen avulla. Työalue on mahdollista kiertää kulkemalla esimerkiksi Lempääläntien ja Kuokkamaantien kautta.

Poikkeavat liikennejärjestelyt vaikuttavat myös kulkuun Nekalantien poikkikaduille ja kiinteistöille. Urakoitsija tiedottaa kiinteistöjä töiden etenemisen mukaan.

Rakennusurakassa Nekalantien eteläpuolen yhdistettyä jalkakäytävää ja pyörätietä parannetaan erotelluksi jalkakäytäväksi ja pyörätieksi osuudella Lokintaival - Kuokkamaantie. 

Työt valmistuvat vuoden 2024 lokakuussa.

Lisätietoja

Jesse Leppänen
Urakoitsija Terrawise Oy:
Puhelin:
040 662 0220
Tapio Lindström
Rakennuttaja Tampereen kaupunki: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 329 5264
Jaa sosiaalisessa mediassa