Lielahdessa suljetaan Paasikiventien kävely- ja pyörätietä– Epilänharjun kiertoreitti käyttöön

Lielahdessa, Paasikiventien eteläpuolella otetaan käyttöön kävelyn ja pyöräilyn kiertoreitti Epilänharjun kautta keskiviikkona 3.4.2024. Paasikiventien eteläreunan kävely- ja pyörätietä suljetaan keskiviikkona kello 20 alkaen. Väylästä suljetaan noin 300 metrin osuus Hiedanrannan pysäkin länsipuolelta purettavan ratasillan länsipuolelle.
Paasikiventietä Lielahdessa, etualalla purettava ratasilta.
Paasikiventien eteläreunan kävely- ja pyörätien kiertoreitti nousee Epilänharjulle purettavan ratasillan kohdalta, läheltä Enqvistinkadun risteystä.

Jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitti nousee Paasikiventieltä Epilänharjulle Enqvistinkadun risteyksen kohdalla, ja se päällystetään. Reitti yhdistyy harjulla kulkevaan väylään, joka vie Paasikiventien reunaan Hiedanrannan pysäkin kohdalla.

Kiertoreitti ja nykyisen Paasikiventien väyläosuuden sulku liittyvät Enqvistinkadun ja Paasikiventien liittymän siirto- ja uudistustöihin. Vanha kävely- ja pyöräsiltana toiminut ratasilta puretaan kokonaisuudessaan kesän aikana. Tampereen Infra rakentaa sillan purku-urakkaa varten Paasikiventielle työnaikaiset kaistat autoliikenteelle sekä nyt avattavan työnaikaisen kävely- ja pyörätien.  

Lisätietoja

Juho Riikonen
Rakennustyöt, Tampereen Infra Oy:
Puhelin:
041 731 0942
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa