Kausirannekkeella uit edullisesti loppuvuoden kaupungin uimahalleissa

Kausirannekkeen hinta loppuvuodeksi on 97,50 euroa, jos hankit sen ajalla 1.4.–30.6. Kausirannekkeen voi myös ladata suoraan omalle sarjarannekkeelle, mikäli sellainen on itsellä olemassa, tai ostaa uuden uimahallista 10 euron hintaan.


Henkilökohtainen kausiranneke on voimassa ostohetkestä vuoden 2024 loppuun saakka. Rannekkeen hinta laskee kolmen kuukauden välein ostohetken perusteella.

Kausiranneke oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn päivän aikana ja on voimassa kaikissa kaupungin uimahalleissa eli Pyynikin, Hervannan ja Tesoman uimahalleissa sekä Tampereen uintikeskuksessa.

Maauimalan kausirannekkeen myynti on alkanut

Tampereen maauimala avautuu perjantaina 3.5. klo 6.30. Kausirannekkeen myynti on alkanut, ja kausimaksu koko kaudeksi 2024 on 55 euroa. Tänä vuonna ei ole erillistä ennakkohintaa, vaan edullisen kausirannekkeen voi ostaa samaan hintaan myös maauimalan lippukassalta, kun maauimala avautuu.

Kausiranneke on henkilökohtainen ja oikeuttaa sisäänpääsyyn kerran päivässä maauimalan aukiolokauden ajan. Maauimalan kausiranneke on voimassa ainoastaan Tampereen maauimalassa, eikä sitä voi yhdistää uintikeskuksen yhteislippuun.

Kuvat: Visit Tampere, Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa