Maaliskuun tapahtumavinkit Laikussa

Tapahtumatarjonta Laikussa on maaliskuussa runsas ja musiikintäyteinen. Nappaa tästä vinkit koko kuukaudelle. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.
Ryhmä nuoria aikuisia hymyilee ja katselee kohti taivaanrantaa.
Nomad Vocals esiintyy Laikussa sunnuntaina 17.3.

Kokeilevaa ja improvisoitua musiikkia on tarjolla kahdessa eri konsertissa. Keskiviikkona 6.3. klo 18 Heikki Ruokangas ja Simo Laihonen esittävät luontaisen ambienssin ja modernin elektroniikan vahvistamaa musiikkia muun muassa huiluilla ja kitaralla 1+1=3 — akustinen/elektroninen -konsertissaan. Sunnuntaina 10.3. kello 14.30 Aavakaiku-duo esittää imsprovisoitua musiikkia saksofonilla ja flyygelillä elektronisin maustein.

Naistenpäivänä perjantaina 8.3. kello 18 järjestetään Näkymättömät naiset myöhäiskeski-iässä -luento, jossa Pöytä puhtaaksi -kirjan kirjoittajat Marja Kytömäki ja Eeva-Riitta Piispanen alustavat aiheesta Mitä tapahtuu naiselle eläköityessä? Luennon järjestää NYTKIS Pirkanmaa.

Nomad Vocalsin Ilmasto jossa elämme -konsertissa sunnuntaina 17.3. kello 16 kuullaan upeita teoksia rakkaasta ympäristöstämme ja herkästä ilmastostamme. Puhuttelevat kappaleet on kerätty ennakkoluulottomasti ympäri musiikin maailmaa, alkuperäiseen genreen katsomatta, ja koottu upeaksi, soljuvaksi konserttielämykseksi.

Laulamaan pääsee myös itse: Laikun tutut yhteislaulut jatkavat torstai-iltapäivissä, mutta niiden aloitusaika muuttuu. Torstaista 7.3. alkaen yhteislaulut järjestetään kello 16.30—17.30 Musiikkisalissa.

Lauantaina 23.3. kello 11—16 lastenkulttuuri valtaa Kulttuuritalo Laikun, kun perinteinen Rullaan mahtuu koko maailma -tapahtuma järjestetään taas. Ohjelmassa on muun muassa Palagon monikielinen lastenkonsertti sekä sanattomia Palikkateatteria-esityksiä. Tapahtuma on osa valtakunnallista Rasisminvastaista viikkoa.

Teksti: Aliisa Piirla
Kuvat: Emma Jämsen / Studio Saunio
Jaa sosiaalisessa mediassa