Job Fair Tampere -rekrytointitapahtuma täyttää Tampere-talon 14.3.

Englanninkielinen Job Fair Tampere -rekrytointitapahtuma järjestetään neljännen kerran Tampere-talossa 14.03.2024. Tapahtuman järjestävät International House Tampere ja Pirkanmaan TE-palvelut. Työnantajien ilmoittautuminen on auki 29.2. saakka.
Job Fair Tampere-talolla 14.3.2024
Job Fair Tampere järjestetään Tampere-talolla 14.3.2024

Suuren suosion saavuttanut Job Fair Tampere –tapahtuma 14.03.2024 kello 12–16 on avoin kaikille Pirkanmaalla toimiville yrityksille toimialasta tai yrityksen koosta riippumatta. Tapahtuma on maksuton ja sen virallinen kieli on englanti.

Job Fair Tampere on ainutlaatuinen tilaisuus työnantajalle mainostaa erityisesti niitä avoimia työpaikkoja, jotka eivät vaadi erinomaista suomen kielen taitoa. Lisäksi se on keino tutustua alueen osaajiin matalalla kynnyksellä ja löytää uusia tekijöitä yrityksen tarpeisiin vaivattomasti. Tapahtuma on avoin kaikille taustasta riippumatta.

- Näiden rekrytointitapahtumien tavoitteena on edistää kohtaantoa erityisesti pirkanmaalaisten työnantajien ja Suomessa jo asuvien kansainvälisten osaajien välillä. Haluamme vaikuttaa myönteisesti kansainvälisten osaajien kotoutumiseen Pirkanmaalle auttamalla heitä löytämään työmahdollisuuksia sekä tarjoamalla tietoa koulutuksesta, yrittäjyydestä ja paikallisista palveluista, sekä samalla helpottaa työnantajien osaajapulaa, kuvailee tapahtumaa aikaisempina vuosina järjestänyt Jani Tamminen International House Tampereesta.

Palautetta on kerätty sekä työnantajilta että työnhakijoilta tapahtuman kehittämiseksi entisestään

Neljännen kerran järjestettävässä tilaisuudessa otetaan aikaisempien kertojen opeista mallia ja kehitetään tapahtumaa entisestään. Työnantajille tarjotaan muun muassa oman ständin lisäksi mahdollisuus haastatella työnhakijoita paikan päällä henkilökohtaisesti. Työnhakijoilla on yritysten edustajien kohtaamisen ja verkostoitumisen lisäksi mahdollisuus saada ammattilaisen ottama kuva ansioluetteloon, osallistua ”Job Search” -työpajaan sekä saada tietoa ja tukea koulutukseen ja työllisyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Työnantajia kehotetaan ilmoittautumaan mukaan pikimmiten, viimeistään 29.02.2024 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työnantajien rekisteröidyttyä tapahtumaan, International House Tampere mainostaa yrityksiä ja avoimia työpaikkoja tapahtuman markkinoinnin yhteydessä houkutellakseen oikeat työnhakijat paikalle.

Job Fair Tampere järjestettiin edeltävän kerran lokakuussa 2023. Tapahtuma houkutteli paikalle noin 1500 kansainvälistä työnhakijaa ympäri Suomea kohtaamaan pirkanmaalaisia työnantajia ja
organisaatioiden edustajia. Tavoitteena on tehdä englanninkielisestä rekrytointitapahtumasta kaksi kertaa vuodessa toistuva konsepti Tampereelle.

Lisätietoja

Edgar Koponen
Työnsuunnittelija
Puhelin:
040 614 9771
Teksti: Max Hurri
Kuvat: Tiia Heikkilä
Jaa sosiaalisessa mediassa